Αποφάσισα να συγκεντρώσω όλες τις συνταγές μου με κεφίρ εδώ μαζεμένες 4 συνταγές που δεν τις ξεχωρίζω η μια καλύτερη από την άλλη .
Η αγάπη μου για αυτό το υλικό είναι γνωστή φτιάχνω σχεδόν όλες μου τις ζύμες πλέων με κεφίρ και από το 2015 φτιάχνω και τσουρέκια με κεφίρ....
Τι να πρώτο πω για τα τσουρέκια αυτά ...ίνες ..ελαστικότητα,γεύση,ένα υλικό που απογειώνει την ζύμη ....Δεν θα προτείνω κάποιας μάρκας κεφίρ από τα ψυγεία των σούπερ μάρκετ,αλλά θα σας προτείνω να το φτιάξουμε μόνοι μας με γάλα Το κεφίρ
Άλλο ένα αγαπημένο υλικό για την τσουρέκοζύμη μου είναι για μένα το αλεύρι για τσουρέκια Μύλοι Γεωργανάδων.Τα άλευρα Μύλοι Γεωργαναδων τα χρησιμοποιώ σε όλα μου τα ζυμαρακια ...αλεύρι για όλες τις χρήσεις ,ολικής ,για τσουρέκια ,για φύλλο ,πάντα με σίγουρη επιτυχία !!
Κεφίρ και αλεύρι Μύλοι Γεωργανάδων |
Αν σας αρέσουν οι συνταγές μου μπορείτε να με παρακολουθείτε και στη σελίδα Facebook Πλάθω ζυμαρακια με τα δυο χεράκια για να βλέπετε τις καινούριες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου